Bartos Ádám Dávid

Bartos Ádám Dávid

Fogyni, vagy izmosodni szeretnél?

Nem tudod, hogyan haladj a kitűzött cél felé?

Nem tudod mi-mire való a teremben?

Nem tudod, milyen edzésmódszer lenne neked a megfelelő?

Miből mennyit és, hogyan kellene csinálnod?

Hogyan kéne táplálkoznod, mikor, miből, mennyit kéne enned?

Kezdő, újrakezdő vagy, esetleg új motivációra van szükséged?

Az első lépést neked kell megtenned, hogy megkeresel! A szaktudásommal, pedig elérjük a kitűzött célodat!

1984-ben születtem, egészen kicsi gyerekkoromtól kezdve életem része a sport. Mindenféle egyéni és csapatsportokat is kipróbáltam. 

Az International Wellness Institue (IWI) nemzetközileg elismert iskolában szereztem szakirányú végzettségeim, de folyamatosan képezem magam, mind tanfolyamokon, szakmai napokon, rendezvényeken, edzéseken való részvétellel, mind különböző módszerek elsajátításával.

Szeretném másokkal is megszerettetni a fitness-t, mint életformát, hogy életminőségüket javíthassák, elérjék testükkel kapcsolatos céljaikat, megszeressék önmagukat. Szeretek emberekkel foglalkozni, szeretem, ha a közös munka meghozza a gyümölcsét!

Vidám, pozitív életszemléletű embernek ismernek, ez érződik az edzéseimen is, miközben egy kis szigorral, az aznapi edzésedet 100%-osan elvégeztetem! 

A megfelelően összeállított étrend elengedhetetlen, ahhoz, hogy elérd a kitűzött célodat!  Étrended összeállításában is segítséget nyújtok, hangsúlyozván, hogy ugyanolyan fontos része a programnak a táplálkozás, mint az edzések. 

Keress meg, dolgozzunk együtt és meglátod, többet fogsz mosolyogni! 

 

Elérhetőségek

E-mail: badboynismo@gmail.com

Telefon: +36 (70) 949-99-98

Instagramm 

Facebook