Laczkó Attila

Laczkó Attila

Testnevelés Egyetem – Testnevelő, gyógytestnevelő (Msc)

Johnny G Spinning Instruktor

Trx Trainer

Group Cycling Intruktor

Kiskorom óta életem fontos része a sport. Székely fiú lévén nem kezdhettem mással a sportolói pályafutásom, mint jégkoronggal, majd ehhez csatlakozott a kézilabdázás, de néhány év elteltével a kerékpározás mellett kötöttem ki.

A kerékpáros éveim alatt kezdett el folyamatosan növekedni bennem a mozgás, testnevelés, sport elméleti és tudományos háttere utáni érdeklődés és onnan egyenes út vezetett a Testnevelési Egyetemre. A bringás évek téli alapozásai alatt rengeteg időt fordítottunk a kondicionáló termi edzésekre, valamint görgőzésre, ezek hatására nagyon gyorsan kialakult bennem, hogy melyik az a vonal, amelyet egyetemi éveimben és azután is folyamatosan nagyobb alapossággal szeretnék elsajátítani.

A közel 6 évnyi egyetemi tanulmányaim alatt rengeteg nélkülözhetetlen, hasznos élettani, edzéselméleti, pedagógiai, pszichológiai és nem utolsó sorban gyakorlati információval gazdagodtam, amelyet személyre vagy csoportra szabva óriási elánnal igyekszek átadni. Gyógytestnevelői tanulmányaimból fakadóan mindig szem előtt tartom a prevenciót, valamint segíteni tudok különböző ortopédiai elváltozások korrekciójában, jobb esetben megelőzésében, illetve mozgásszervi rehabilitációban.

Indoor Cyling óráimon arra törekszem, hogy kezdő és haladó vendégeim igényeit egyszerre tudjam kielégíteni. Változatosan igyekszem felépíteni óráimat és nagy hangsúlyt fektetek a háttérzene megválasztására.

Csapat- és egyéni sportot is űzőként, tudom milyen csapatban dolgozni, együtt nevetni és szenvedni, valamint milyen az, ha csak a saját hozzáállásodtól, teljesítményedtől függ a teljesítmény. 

Ha egy jó segítőre van szükséged bármilyen jellegű célok eléréséhez, keress bátran!

Email: laczko.attila993@gmail.com

Telefon: +36 70401 8428