Printz Nóra

Printz Nóra

Voltam nagyon elhízva, de volt olyan is, amikor aggódtak a rokonok, hogy akár egy gyenge nyári fuvallat is felboríthat. Én nem az anyatejjel együtt szívtam magamba az egészséges életmód titkait. Jó pár kúrán, villámdiétán és elmebeteg edzésmódszeren túl mondhatom, hogy pontosan tudom, hogy milyen teljesen tanácstalanul elindulni ezen az úton. Ilyenkor választhat az ember, hogy hosszú idő és hullámvölgy során kipróbálja az összes végletet, vagy pedig segítséget kér.

Viszont ez utóbbi esetben is komoly mellékhatásokkal kell számolnunk: az állóképességünk és terhelhetőségünk rohamosan megnő, egészségünk javul, és a tükör előtt töltött elégedett percek száma és jelentősen növekszik. Mindezek mellett számolhatunk az önbizalom erősödésével is, ami nem árt, hiszen számítanunk kell megemelkedett számú pozitív visszajelzésekre is, amit jó, ha könnyedén kezel az ember. Viszont saját tapasztalatomból is mondhatom, hogy ezekkel a mellékhatásokkal rendkívül jól együtt lehet élni.

Nagyon izgalmasnak és lenyűgözőnek tartom, ahogy apránként lehet alakítani, formálni a testet, ezért is mélyültem, mélyülök el egyre inkább ezen a területen. Majd rájöttem, hogy még izgalmasabb, ha másokat is megfertőzhetek ezzel. És miért gondolom én azt, hogy erre alkalmas vagyok? A vendégeim idáig mind azt mondták, hogy, hogy néha kifejezetten gonosz tudok lenni, fájdalmat okozok nekik, néha levegőt is alig kapnak, és olyan dolgokat produkál a testük, amiket még nem tapasztaltak. És, hogy ez miért is pozitív? Mert mindezt mosolyogva mondják.

Email: nora.printz@gmail.com

Telefon: +36 30 659 1619