Simon Máté

Simon Máté

Simon Máté vagyok, terem-és személyi edzőként dolgozom a Megafitnessben.

Életem nagy résztét mindig a sportolás, a mozgás, az edzés tette ki, ezért is választottam az edzőit pályát.

12 évig kézilabdáztam az első osztályban, ahonnan sokat tudok meríteni a személyi edzéseimben is. Az élsport már nem fért bele a mindennapjaimba, ezért a kézilabdázást abba kellett hagynom, és ekkora tértem át a súlyzós edzésekre, ennek már 4. éve. Szeretem a kihívásokat, a nagyobb akadályok leküzdését.

Az edzéseimmel nem a testépítő izomzat megszerzése a fő célom, hanem az esztétikus, funkcionális izomzat kialakítása, ami a mindennapokban is hasznára válik az embereknek. Minden edzésemen törekszem a tökéletességre, a változatosságra, hogy a vendégeimnek is élvezhető legyen miközben elérik a saját céljaikat és határaikat. Mind a testépítő, mind pedig a funkcionális edzés egyes elemeit használom az edzéseim során, céltól és aktuális állapottól függően. Az első lépést neked kell megtenned, hogy változtass magadon. Ez pedig nem más, mint a hozzáállásod megváltoztatása és a gondolkodásod.

A többit már együtt csináljuk. Ha úgy érzed szeretnél velem dolgozni, és kipróbálni magad mire is vagy képes, keress bizalommal személyesen a megafitnessben, vagy telefonon.

Végzettségeim:

  • IWI tesépítés-fitness szakedző
  • Polár kardio fitness trainer
  • Hot Iron instructor
  • FMS (functional movement screen) szakértő

Email: simonmate27@gmail.com

Telefon: +36 30 884 18 10