Edzők

Személyi edzőink

Személyi edzés – mit is jelent ez?

A személyi edzés azt jelenti, hogy saját, magasan képzett edzőjével kettesben folytatja edzéseit, aki útmutatást, tanácsokat és motiválást nyújt Önnek, hogy kitűzött céljait a leghatékonyabban érhesse el. A személyi edző megtanítja a gyakorlatok pontos végrehajtásának módját, a kliens folyamatos kontroll alatt végzi a gyakorlatokat. A személyi edző megfelelő motivációs szintet biztosít kliense számára. A személyi edző, hosszú távú tervezés mellett, kliense pillanatnyi állapotát is figyelembe veszi, annak megfelelően adaptálja az edzésterhelés mértékét, csökkentve ezzel a túlterhelés, megerőltetés veszélyeit. A klub tapasztalt látogatói a személyi edzés szolgáltatást arra használhatják, hogy mindig új kihívást találjanak fizikai állapotuk javításában, fejlesztésében, és így edzettségük következő szintjére emelkedjenek.

Kiknek való a személyi edzés?

A személyi edzés mindenkinek hasznos, aki el szeretné érni fizikai lehetőségei csúcsát, emelni szeretné testedzési és fitnesz ismereteit, vagy aki úgy érzi, egyedül túl kevés a motivációja. Javasoljuk a személyi edzést kezdőknek, vagy olyanoknak is, akik eddig edzettek, de nem értek el eredményt, akik fogyni, erősödni vagy formásodni szeretnének. Kifejezetten hatékony továbbá azoknak, akiknek speciális igényei vannak, valamilyen betegségben vagy sérüléstől szenvednek, és biztonságosan szeretnének edzeni. Különösen ajánlott a személyi edzés azoknak, akik például asztmában, cukorbetegségben, magas vérnyomásban szenvednek, vagy porckorong sérülésük van, illetve azoknak, akik operáció, illetve szülés után keresnek fel minket.

Bartos Ádám Dávid

Fogyni, vagy izmosodni szeretnél? Nem tudod, hogyan haladj a kitűzött cél felé? A szaktudásommal, pedig elérjük a kitűzött célodat!

Elérhetőségek

E-mail: badboynismo@gmail.com

Tel.:+36 30 849 7003

Instagramm 

Facebook

 

Csernoch Tamás

Szeretettel várok mindenkit, aki változtatna az életvitelén. Akár izmosodni, akár fogyni vagy csak egyszerűen sportolni szeretnél. Keress bátran és együtt megvalósítjuk az elképzelésed.

Email: csencsik@gmail.com
Mobil: 06 (30) 248-87-99

Fürge Balázs

Szia!

Fürge Balázs vagyok, aerobic és személyi edző. Iskolás éveimben versenyszerűen boxoltam és kosárlabdáztam. Ekkor még főként erőnléti edzői ambícióim voltak, csak később szippantott magába a fitness ipar.
 

Gál Tünde

Üdvözöllek, a nevem Gál Tünde. Táncosként egész életemet végigkísérte a mozgás, később a gyerekeim születése után Fitness model kategóriában versenyeztem. A Tesnevelési Főiskolán végeztem testépìtés-fitness szakon, majd ezt követően személyi edző képesítést szereztem. Okleves TRX, valamint G-Flex oktatóként és csoportos óraadóként dolgozom. Ezt a tapasztalaltot megosztva szeretnék segíteni, ha fogyni vagy izmosodni szeretnél, esetleg az állóképességedet javítanád, vagy csak szeretnéd jól érezni magad a bőrödben. Várlak szeretettel!

Elérhetőségek:

E-mail: stunyoka@gmail.com

Tel.: +36 20 419 5572

Kovács Szabina

Célom a vendégeimnek az esztétikus, sportos alak elérésének segítése. Egy olyan test kialakítása, amiben külsőleg és belsőleg is öröm számukra létezni.

Tel: 0670/9422-623 E-mail: szabri.trainer@gmail.com

Laczkó Attila

Ha életmódot változtatnál, kondicionális képességeidet fejlesztenéd, testsúlyt csökkentenél, erőnléteden javítanál, sérülésekkel, vagy ortopédiai elváltozással küszködsz, esetleg sportolóidnak szeretnél erőnléti és koordinációs edzéseket szervezni és biztosítani, keress bizalommal!

Email: laczko.attila993@gmail.com

Mobil: +36 70401 8428

Testnevelő, gyógytestnevelő (Msc), Testnevelési Egyetem

Lőrincz Ernő

Lőrincz Ernő vagyok a Megafitnessben edzőként dolgozom nyitás óta. Az általam tartott csoportos órák mindegyike megtalálható az órarendben. Ha személyre szabott edzésre vágysz, szeretnéd a testi-lelki határaidat megismerni, fejlődni és életmódot akarsz váltani, keress bátran! :)

Losánszki Csilla

Üdvözöllek, Losánszki Csilla személyi edző, rehabilitáiós tréner és TRX instruktor vagyok. 

Hitvallásom: a sport sokkal több, mint puszta fizikai tevékenység! Örömforrás, egészség, motiváció, életérzés, önbizalom, kitartás, erő, hit, játék, csapatmunka, szórakozás, mely értékeket mind személyi edzéseimen mind pedig csoportos óráimon megtapasztalhatod.

Legyen a célod erősödés, fogyás, alakformálás, rehabilitáció, általános fittségi szint növelése, vagy az egészségmegőrzés, együtt megtaláljuk a Számodra megfelelő utat.

Matyasovics Márk

Ha unod mozgásmentes életviteledet, vagy nem boldogulsz egyedül az edzőtermek világában, fordulj hozzám bizalommal ... ahogy mondani szoktam ... Megoldjuk! ;)

Perecz Timi

Végzettségek:

  • International Wellness Institute - Aerobic Edző
  • Almássy Csilla Gerinckoncepció - Dinamikus Jóga Oktató és Gerinctréner
  • ART Edzőképzés - Személyi Edző
  • Power Plate Level 1 Személyi Edző
  • International Wellness Institute - Dance Aerobic Oktató
  • Aziza Art Mozgásműhely - Hastánc Oktató

 Amit együtt elérhetünk:

Printz Nóra

Voltam nagyon elhízva, de volt olyan is, amikor aggódtak a rokonok, hogy akár egy gyenge nyári fuvallat is felboríthat. Én nem az anyatejjel együtt szívtam magamba az egészséges életmód titkait. Jó pár kúrán, villámdiétán és elmebeteg edzésmódszeren túl mondhatom, hogy pontosan tudom, hogy milyen teljesen tanácstalanul elindulni ezen az úton. Ilyenkor választhat az ember, hogy hosszú idő és hullámvölgy során kipróbálja az összes végletet, vagy pedig segítséget kér.

Sándor Tamás (Személyi edző)

Én segítek, hogy elérje a kívánt eredményt, közös munkával sikerülni is fog!

Legyen egészséges, nézzen ki jól, érezze magát jobban a bőrében!

Simon Máté

Az edzéseimmel nem a testépítő izomzat megszerzése a fő célom, hanem az esztétikus, funkcionális izomzat kialakítása, ami a mindennapokban is hasznára válik az embereknek. Minden edzésemen törekszem a tökéletességre, a változatosságra, hogy a vendégeimnek is élvezhető legyen miközben elérik a saját céljaikat és határaikat.

Email: simonmate27@gmail.com
Mobil: 06 (30) 884-18-10

Vajda Veronika

Ha szeretnél elkezdeni mozogni, de nem tudod, hogyan fogj hozzá..., 

ha formálódni, izmosodni szeretnél..., 

ha a saját edzéseid már nem jelentenek elég kihívást...,

...akkor szeretettel várlak és a Neked készült változatos edzéstervvel, tanácsokkal megvalósítjuk az elképzeléseid.

Email: vajdaverus77@gmail.com

Mobil: +36-30-525-9944

Teremedzők

Módos Péter

Új a környezet? Ismeretlenek a gépek? Nem tudod, hogyan kezdj bele?  Bátran fordulj hozzám, segítek abban, hogy megismerhesd a súlyzós edzés világát. Közös erővel könnyebben valósíthatunk meg egy tartós életmódváltást. Megtanítalak használni a súlyokat és megszerettetem veled azt az edzésmódszert, amellyel közelebb kerülhetsz a céljaidhoz.

Elérhetőség

Telefonszám: +36 30 644 7840

E-mail: themodos.p@gmail.com

Tarpataki Richárd

Tarpataki Richárd vagyok. Sokféle egyéni és csapatsport tapasztalatán keresztül találtam el a fitness világába és így hozzád is, hogy segítsek neked. 

Célom, hogy minél több emberrel szerettessem meg a mozgás örömét, ezért az edzéseimen törekszem arra, hogy az általad leginkább kedvelt mozgásformával foglalkozzunk (gépekkel, szabad súlyokkal, saját testsúllyal vagy más alternatív edzéseszközökkel).

Elérhetőségek

Telefon: +36 30 564 4566

Email: taricsi93@gmail.com

Csoportos oktatók

Blága Beatrix

Blága Beatrix

Borkuti Szilvi

Borkuti Szilvi

Budavári Beus

Budavári Beus

Cseh-Szakál Tibor

Cseh-Szakál Tibor

Deák Tibi

Deák Tibi

Domonkos Dávid

Domonkos Dávid

Fehér Niki

Fehér Niki

Kanti Kriszti

Kanti Kriszti

Kiss Kriszta

Kiss Kriszta

Laczkó Attila

Laczkó Attila

Lőrincz Ernő

Lőrincz Ernő

Losánszki Csilla

Losánszki Csilla

Perecz Timi

Perecz Timi

Simon Máté

Simon Máté

Szabó Niki

Szabó Niki

Szekeres Anikó

Szekeres Anikó

Tallér Zsuzsa

Tallér Zsuzsa

Thury Mónika

Thury Mónika

Zambó Dávid

Zambó Dávid