Edzők

Személyi edzőink

Személyi edzés – mit is jelent ez?

A személyi edzés azt jelenti, hogy saját, magasan képzett edzőjével kettesben folytatja edzéseit, aki útmutatást, tanácsokat és motiválást nyújt Önnek, hogy kitűzött céljait a leghatékonyabban érhesse el. A személyi edző megtanítja a gyakorlatok pontos végrehajtásának módját, a kliens folyamatos kontroll alatt végzi a gyakorlatokat. A személyi edző megfelelő motivációs szintet biztosít kliense számára. A személyi edző, hosszú távú tervezés mellett, kliense pillanatnyi állapotát is figyelembe veszi, annak megfelelően adaptálja az edzésterhelés mértékét, csökkentve ezzel a túlterhelés, megerőltetés veszélyeit. A klub tapasztalt látogatói a személyi edzés szolgáltatást arra használhatják, hogy mindig új kihívást találjanak fizikai állapotuk javításában, fejlesztésében, és így edzettségük következő szintjére emelkedjenek.

Kiknek való a személyi edzés?

A személyi edzés mindenkinek hasznos, aki el szeretné érni fizikai lehetőségei csúcsát, emelni szeretné testedzési és fitnesz ismereteit, vagy aki úgy érzi, egyedül túl kevés a motivációja. Javasoljuk a személyi edzést kezdőknek, vagy olyanoknak is, akik eddig edzettek, de nem értek el eredményt, akik fogyni, erősödni vagy formásodni szeretnének. Kifejezetten hatékony továbbá azoknak, akiknek speciális igényei vannak, valamilyen betegségben vagy sérüléstől szenvednek, és biztonságosan szeretnének edzeni. Különösen ajánlott a személyi edzés azoknak, akik például asztmában, cukorbetegségben, magas vérnyomásban szenvednek, vagy porckorong sérülésük van, illetve azoknak, akik operáció, illetve szülés után keresnek fel minket.

Gál Tünde

Üdvözöllek, a nevem Gál Tünde. Táncosként egész életemet végigkísérte a mozgás, később a gyerekeim születése után Fitness model kategóriában versenyeztem. A Tesnevelési Főiskolán végeztem testépìtés-fitness szakon, majd ezt követően személyi edző képesítést szereztem. Okleves TRX, valamint G-Flex oktatóként és csoportos óraadóként dolgozom. Ezt a tapasztalaltot megosztva szeretnék segíteni, ha fogyni vagy izmosodni szeretnél, esetleg az állóképességedet javítanád, vagy csak szeretnéd jól érezni magad a bőrödben. Várlak szeretettel!

Email: stunyoka@gmail.com

Telefon: +36 (20) 419-55-72

Kovács Szabina

Célom a vendégeimnek az esztétikus, sportos alak elérésének segítése. Egy olyan test kialakítása, amiben külsőleg és belsőleg is öröm számukra létezni.

Email: szabri.trainer@gmail.com

Telefon: +36 (70) 942-26-23

 

Lőrincz Ernő

Lőrincz Ernő vagyok a Megafitnessben edzőként dolgozom nyitás óta. Az általam tartott csoportos órák mindegyike megtalálható az órarendben. Ha személyre szabott edzésre vágysz, szeretnéd a testi-lelki határaidat megismerni, fejlődni és életmódot akarsz váltani, keress bátran! :)

Email: lorinczerno88@gmail.com

Telefon: +36 (30) 373-70-01

 

Losánszki Csilla

Hitvallásom: a sport sokkal több, mint puszta fizikai tevékenység! Örömforrás, egészség, motiváció, életérzés, önbizalom, kitartás, erő, hit, játék, csapatmunka, szórakozás, mely értékeket mind személyi edzéseimen mind pedig csoportos óráimon megtapasztalhatod.

Email: losanszki.csilla3@gmail.com

Telefon: +36 (30) 611-48-79

Matyasovics Márk

Ha unod mozgásmentes életviteledet, vagy nem boldogulsz egyedül az edzőtermek világában, fordulj hozzám bizalommal ... ahogy mondani szoktam ... Megoldjuk! ;)

Email: mark.matyasovics@gmail.com

Telefon: +36 (20) 288-40-27

Perecz Timi

Legyél teljesen kezdő, vagy haladó, kialakítom számodra a Neked leginkább megfelelő edzésprogramot, mellyel nem csak a sport területén, hanem a való életben is, a legmagasabb szinten leszel képes megállni a helyed!

Email: timea.perecz@gmail.com

Telefon: +36 (70) 224-96-74

Printz Nóra

Voltam nagyon elhízva, de volt olyan is, amikor aggódtak a rokonok, hogy akár egy gyenge nyári fuvallat is felboríthat. Én nem az anyatejjel együtt szívtam magamba az egészséges életmód titkait. Jó pár kúrán, villámdiétán és elmebeteg edzésmódszeren túl mondhatom, hogy pontosan tudom, hogy milyen teljesen tanácstalanul elindulni ezen az úton. Ilyenkor választhat az ember, hogy hosszú idő és hullámvölgy során kipróbálja az összes végletet, vagy pedig segítséget kér.

Email: nora.printz@gmail.com

Telefon: +36 (30) 659-16-19

 

Sándor Tamás

Én segítek, hogy elérje a kívánt eredményt, közös munkával sikerülni is fog!

Legyen egészséges, nézzen ki jól, érezze magát jobban a bőrében!

Email: sandor.tamas22@gmail.com

Telefon: +36 (30) 674-57-23

Simon Máté

Az edzéseimmel nem a testépítő izomzat megszerzése a fő célom, hanem az esztétikus, funkcionális izomzat kialakítása, ami a mindennapokban is hasznára válik az embereknek. Minden edzésemen törekszem a tökéletességre, a változatosságra, hogy a vendégeimnek is élvezhető legyen miközben elérik a saját céljaikat és határaikat.

Email: simonmate27@gmail.com

Telefon: +36 (30) 884-18-10

Sopisz Aposztolisz

Edzésein kombinálja a klasszikus testépítő súlyzós edzést a funkcionális gyakorlatokkal, miközben szem előtt tartja az egészséges és sokoldalú mozgásfejlesztést, az FMS mozgásszűrés alapján.

Email: sopisz@freemail.hu

Telefon: +36 (30) 297-28-38

Wejwár Dávid

Célom a mozgás megszerettetése Veled. Szeretnélek hozzásegíteni, hogy átéld Te is a fejlődés érzését, élményét, mely hozzásegít a céljaid megvalósításához, legyen szó fogyásról,  erőnlét fejlesztésről, tömegnövelésről.

Email: wejward@gmail.com 

Telefon: +36 20 371 47 72

 

Teremedzők

Sándor Tamás

Én segítek, hogy elérje a kívánt eredményt, közös munkával sikerülni is fog!

Legyen egészséges, nézzen ki jól, érezze magát jobban a bőrében!

Email: sandor.tamas22@gmail.com

Telefon: +36 (30) 674-57-23

Csoportos oktatók

Budavári Beus

Budavári Beus

Cseh-Szakál Tibor

Cseh-Szakál Tibor

Fehér Niki

Fehér Niki

Kiss Kriszta

Kiss Kriszta

Lőrincz Ernő

Lőrincz Ernő

Losánszki Csilla

Losánszki Csilla

Perecz Timi

Perecz Timi

Simon Máté

Simon Máté

Szekeres Anikó

Szekeres Anikó