Klubetikett

Ügyfélszolgálat

Mindig hozza magával Megafitness klubkártyáját, hogy a gyors beléptetését biztosítani tudjuk.

Öltözők

Az öltöző szekrények csak napi használatra állnak rendelkezésre. Kérjük, győződjön meg róla, hogy értékeit távozás előtt maradéktalanul elviszi! Az öltözőszekrényeket minden este ellenőrizzük, és tartalmát ürítjük. A benne hagyott tárgyakat maximum 2 hétig tároljuk. A Megafitness nem vállal felelősséget klubtagjaink, vendégeink, szekrényben hagyott, megsérült vagy ellopott értékeikért.

Fitness Stúdió

A mobiltelefonok használata a teremben baleset megelőzési okok miatt nem megengedett! Üvegből készült poharak és üvegek használata az edző területen nem megengedett! Mindig viseljen zárt edzőcipőt, papucsban edzeni nem megengedett! Kérjük, használat után a felszerelést tegyék vissza a helyükre! A kardio gépeket használat után kérjük, fertőtlenítse le!

Csoportos Stúdió

Óra előtt

Érkezzen órakezdés előtt 10-15 perccel, hogy legyen ideje kényelmesen parkolni, bejelentkezni és akklimatizálódni. Ha késik, megzavarja az órát. Kapcsolja ki a mobiltelefonját, illetve egyéb elektronikus készülékeit, amik megzavarhatják az óra nyugalmát. Ha változás történt egészségi állapotában (sérülés, betegség, terhesség), arról mindenképp értesítse az oktatót.

Óra közben

Óra közben figyeljen magára és ne beszélgessen a többiekkel. Ha használt eszközt, akkor azt óra végén tegye vissza a helyére. Ha korábban kell elmennie, kérjük, előre szóljon az oktatónak és a végső relaxáció előtt, csendben távozzon.