KEISER M3 Indoor cycling

 

A mai fitness-re egyre inkább jellemző, hogy a termek látogatói tudatosan keresik azokat a megoldásokat, amelyekkel rövid időn belül, hatékonyan, biztonságban és kellemes környezetben tudnak aktívan kikapcsolódni és céljaikat elérni.

Mindezek mellett egyre nagyobb és sürgetőbb az igény arra, hogy az eredmények látványosak legyenek, mérhetőek és számokkal alátámaszthatóak.

Manapság a fitness egyre inkább a számokról szól: pulzus, elégetett kalóriák, sorozat- és ismétlésszámok, teljesítmény.

A gyors fejlődés igénye és az egészségtudatos szemléletmód a legtöbb esetben nem működhet együtt, ezért egyre inkább megnő az igény olyan eszközökre és módszerekre, amelyekkel maximális hatékonyság mellett érhető el ugrásszerű fejlődés, az ízületek és az egészség védelmét sem figyelmen kívül hagyva. A Keiser M3 Indoor Cycling mindenki számára biztosítja az edzés örömét:

  • Bárki igénybe veheti, életkortól és fizikumtól függetlenül.
  • Abszolút biztonság, zéró sokkhatás az ízületekre, kötőszövetekre.
  • Pontosan meghatározható terhelés, ugrásszerű fejlődés.
  • Azonnali visszaigazolás a teljesítményről, kézzel fogható eredmények.
  • A finoman adagolható (és állandó) ellenállás térd-rehabilitációra is alkalmassá teszi az eszközt, erre külön fokozatok találhatóak az kerékpáron.
  • TV-n követhető egyéni tréning lehetősége, pulzuskontrollal és a Keiser Mesteredzőkkel (elérhető a csoportos órákon kívüli idősávokban).

Szeretnénk egy olyan rendszert adni a klubnak, amellyel minden MegaFitness vendég a legnagyobb biztonságban, korszerű megoldásokkal érheti el céljait, egy motiváló környezetben. Heti 40 óra közül választhatsz, ahol egy egyedülállóan erős, magasan képzett, tapasztalt oktatói team támogatását élvezheted. Próbáld ki edzéseinket, várunk szeretettel!

Nézzen képeket és videókat a Keiser M3 Indoor Cyclingról:

Edzéstípusok

Basic (B):

Watt alapú intenzitás meghatározás az edzés alatt a Keiser kerékpárok segítségével, amennyiben van saját pulzusmérő jeladód, a kerékpáron található computerrel ezt is tudod használni.

Class Builder™ (CB):

Watt és pulzus alapú óratípus, ahol egy szoftver segítségével az edzés aktuális intenzitása és további menete grafikusan is kivetítésre kerül, ezzel lehetővé téve az optimális erőbeosztást, a hatékony edzésmunkát. (Cycling Fusion)

Polar (P):

Pulzus és watt alapú óratípus, a Polar Team rendszere lehetővé teszi, hogy minden egyes vendég aktuális pulzusszámát egy kivetítőn követhessük, ahol az adott gyakorlathoz megfelelő pulzustartományt színek jelölik.

VideoCycling (V):

A Basic óra lehetőségei mellett (wattmérés és saját pulzusmérő) a videós órák extra motivációt adnak az edzéshez, különleges vizuális élménnyé alakítják a csoportos indoor cycling órákat.